PENDAFTARAN

JPC telah berubah lokasi operasi

10 Oktober 2022 bersamaan 12 Rabiulawal Maulidur Rasul, Jebat Photography Club telah mula beroperasi di C2, Lorong Kekwa, Taman BPL 88450 Kota Kinabalu dan ini akan menjadi Hub JPC selepas ini. Semua barang yang ada di Wisma Bandaraya telah pun dipindahkan sepenuhnya kesini. Syukur alhamdulillah dan terima kasih dengan ruang belajar yang kami dapati di Wisma Bandaraya. Insha Allah kita akan teruskan belajar dilokasi yang baru.

Potluck Raya Silaturahim JPC

Kita jemput semua sahabat JPC untuk silaturahim ini. Terlalu lama kita tidak duduk bersama untuk silaturahim ini, moga perjumpaan ini diberkati dan dimudahkan segala urusannya. Ingati temujanji bersama JPC, jemput para sahabat dan saudara yang berkelapangan untuk bersama kita. Ini terbuka kepada sesiapa sahaja, moga kita dapat membuka ruang bersilaturahim terus sehingga akhir hayat kita.

Selamat Hari Raya daripada JPC

Majlis Tertinggi Jebat Photography Club mengucapkan Selamat Hari Raya AidilfitriĀ  pada semua ahli JPC dan semua sahabat dalam industri kreatif ini bersama sama kami dalam bersilaturahim dan mencari keberkatan berkarya. Jangan lupa dengan Potluck Raya JPC pada 31 Mei 2022 di Port JPC Taman BPL, Luyang kita jemput semua para rakan dan sahabat yang mengenali kami untuk sama sama bersilaturahim.